Παρθένο ελαιόλαδο με την ονομασία Καρδαμίλι,απο την...Χιλή!!Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...



Επισκέφτηκα την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας Valle Arriba που παρασκευάζει το παρθένο ελαιόλαδο,με την ονομασία Καρδαμίλι και αυτά που είδα στα ιστορικά στοιχεία του συγκεκριμένου ελαιολάδου,μπορούν να δείξουν την επίσκεψη πριν χιλιάδες έτη,των Αρχαίων Ελλήνων στην Αμερικάνικη Ήπειρο και συγκεκριμένα στις Άνδεις.
Στα ιστορικά στοιχεία που αναφέρει η ιστοσελίδα,περιγράφει τον αρχαίο μύθο(;),με την Αθηνά και τους υπόλοιπους θεούς του Ολύμπου για το πιο είναι το πιο χρήσιμο δώρο για να φτιαχτεί(the most useful gift to mankind).Περιγράφει με ιδιαίτερη ακρίβεια την μικρή πόλη Καρδαμίλι,που βρίσκεται κοντά στην πολεμοχαρή,όπως αναφέρει,Σπάρτη.
Στην συνέχεια,αναφέρει ότι ονόμασαν έτσι το συγκεκριμένο ελαιόλαδο(που είναι απο τις Άνδεις),για να τιμήσουν τους Έλληνες προγόνους τους που είναι η πηγή της έμπνευσής τους.Μιλάνε για μια Οδύσσεια εκατοντάδων ετών και πολλών χιλιομέτρων,που τους έφεραν σε αυτά τα βουνά(τους Αρχαίους Έλληνες στις Άνδεις),έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η παραγωγή του παρθένου ελαιολάδου.
Συνεχίζει,λέγοντας για την τεχνολογία που χρησιμοποιούν καθώς και για τις ειδικές μεθόδους για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα,ώστε να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους.
Τέλος,αναφέρονται στο πνεύμα του συγκεκριμένου παρθένου ελαιόλαδου με αυτή την ονομασία και ότι με την τεχνολογία αλλά και το μυστικό πολλών αιώνων,έχουν σαν στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους,το καλύτερο και το πιο χρήσιμο δώρο,απο τους θεούς,στα χέρια τους.
Το λινκ στο οποίο μπορείτε να δείτε αυτά,στα Αγγλικά,εδώ:
http://www.vallearriba.cl/cdv-ing-productos-historia.php

*Η Valle Arriba είναι καθαρά εταιρεία Χιλιανή και δεν ανήκει σε κανέναν Έλληνα.
Συγκεκριμένα,η υπεύθυνη για την παραγωγή του παρθένου ελαιολάδου με την ονομασία "Kardamili",είναι η Judith Snively.
Πολλοί κάτοικοι των ΗΠΑ,προμηθεύονται αυτό το ελαιόλαδο-το οποίο είναι και ιδιαίτερα ακριβό,απ'όσο είδα στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας-γιατί είναι ξεχωριστή εμπειρία γι'αυτούς και η γεύση του είναι υπέροχη.Μάλιστα προσφέρεται και στα γεύματα για εσωτερικές πτήσεις αεροπλάνων στις ΗΠΑ.
Μάλιστα,το συγκεκριμένο ελαιόλαδο έχει πάρει και βραβείο,που διοργανώθηκε απο ειδικό οργανισμό.
Το λινκ με το άρθρο,εδώ:
http://www.olives101.com/2006/12/13/offering-a-taste-of-chilean-gold/
Aπό το newworldorder-wakeup.blogspot.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
πραγματικα ενδιαφερον.που τα βρισκεις αυτα?μπραβο σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ααα
Ο χρήστης Ιωάν/ν\νης είπε…
Μπράβο εξαιρετικές αναρτήσεις οι τελευταίες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ιστολόγιο καταργήθηκε
Λυπούμαστε, το ιστολόγιο στη διεύθυνση URL avragioz.blogspot.com έχει καταργηθεί. Η διεύθυνση αυτή δεν είναι διαθέσιμη για νέα ιστολόγια.

Μήπως περιμένατε να δείτε το ιστολόγιό σας εδώ; Δείτε: 'Δεν μπορώ να εντοπίσω το ιστολόγιό μου στον Ιστό. Πού είναι;'
Ο χρήστης Φειδίας είπε…
Τιμή πρὸς τὴν Ἑλλάδα εἶναι, ἄραγε, αὐτό, ἢ ἀπάτη, κλοπή, γιὰ ἐμπορικοὺς λόγους, τοῦ ὀνόματος τοῦ φημισμένου παγκοσμίως ἑλληνικοῦ ἐλαιολάδου;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *