Ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών αντί των χρεών!



 (Κλικ στη εικόνα)

Αξιότιμε κύριε Helmut Markwort, αρχισυντάκτη του περιοδικού Focus

Το εξώφυλλο του περιοδικού σας (αριστερά) είναι κακόγουστο και χυδαίο. Ανησυχείτε για τα «φράγκα» σας και αυτό δεν σας εμποδίζει να προσβάλλετε την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Πολιτισμός κ. Markwort είναι το εξώφυλλο του περιοδικού της ομάδας μας (δεξιά). Πολιτισμός είναι ο Σάτυρος του Αρχαιολογικού Μουσείο Αθηνών. Ελπίζουμε να τον γνωρίζετε.
Η σημερινή έκδοση του περιοδικού μας και η παρουσία του Σατύρου είναι αφιερωμένη σε εσάς, στους συνεργάτες σας και στο έγκυρο περιοδικό σας!

Ας σταθούμε όμως στα «φράγκα» γιατί, από όλα όσα γράφετε, αυτά και μόνο φαίνεται να σας ενδιαφέρουν.
Λέμε λοιπόν: ας πληρώσει η Γερμανία τις αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έγιναν στην Ελλάδα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, ας επιστρέψει το χρυσό που υφάρπαξε από τη χώρα μου και τότε θα δούμε ποιος χρωστάει ποιόν! Όσο για τους απατεώνες, σας συμβουλεύουμε να τους ψάξετε στις φυλακές του Μονάχου. Απάτη δεν γίνεται μόνο με έναν. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Το όνομα SIEMENS, das "Flaggschiff" Deutschlands και οι δωροδοκίες, σας θυμίζουν τίποτα;

Η πρέπει να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας για τα υποβρύχια designed in Germany που "μπατάρουν" στου Σκαραμαγκά και τα τανκ που δεν δέχεται να "ψωνίσει" η Ελλάδα από τη χώρα σας; Η μήπως δεν γνωρίζατε πως η Γερμανία έχει μεταβληθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο προμηθευτή οπλικών συστημάτων της Ελλάδας και πιέζει ασφυκτικά με κάθε τρόπο τη χώρα μου να αγοράσει το Eurofighter;

Δε φταίτε όμως εσείς. Φταίει ο Έλληνας πολίτης που ανέχεται προσβολές σαν τη δική σας αλλά και την ανεπάρκεια των πολιτικών, που κακώς επέλεξε να τον κυβερνούν!

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Bookmark and Share

Σχόλια

Ο χρήστης bilsot είπε…
Τέλειο!!!!
Συγχαρητήρια !!!
Ζητούσα μια σοβαρή απάντηση στο blogοχώρο, κι αυτή πραγματικά αξίζει.
Ο χρήστης Κυνικός είπε…
Φωνάζουν οι κλέφτες...Τα χιτλερικά γουρούνια ξεχνώντας τα εγκλήματα των πατεράδων τους επανέρχονται ως οικονομικοί κυρίαρχοι της Ευρώπης, με σημαία τους μια σιδηρά κυρία, πρώην στέλεχος της «κομμουνιστικής» νεολαίας Ανατολικής Γερμανίας, που στη συνέχεια ανένηψε αφού αναβαπτίσθηκε στην κολυμπήθρα του δυτικού φιλελευθερισμού και χριστιανοσυντηρητισμού, βρίσκοντας το… «φως το αληθινό». Όχι μόνον οι βάρβαροι (ελληνολάτρεις τρομάρα τους) Άριοι , ιδεολογικοί και φυλετικοί απόγονοι των Ες Ες, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη για τις φρικαλεότητές τους και τα ολοκαυτώματα ελληνικών πόλεων, όχι μόνον ποτέ δεν επέστρεψαν αυτά που λεηλάτησαν(αρχαία, χρυσός, δάνειο, περιουσίες), όχι μόνον δεν πλήρωσαν για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η χώρα σε υποδομές με αποτέλεσμα ποτέ να μην συνέλθει, αλλά έχουν το θράσος να τη διασύρουν και να ζητάνε και τα ρέστα. Φαίνεται ακόμα έχουν υποσυνείδητα το μένος για τον λαό που μαζί με τους Γιουγκοσλάβους ανέπτυξαν τη μεγαλύτερη αντίσταση στην Ευρώπη. Την τύχη των Γιουγκοσλάβων την είδαμε όπως και ποιοι πρωτοστάτησαν στη διάλυση της χώρας τους…Βέβαια για να τα κάνουν όλα αυτά βρήκαν απέναντί τους απελπιστικά μικρούς και λίγους πολιτικούς (στην πλειοψηφία τους προερχόμενους από ..."εθνικόφρονες" χώρους), που είτε είχαν λερωμένη τη φωλιά τους είτε δεν είχαν το ανάστημα για να υπερασπιστούν τα δίκαια της χώρας που υποτίθεται κυβερνούσαν. Αν έχει απομείνει εθνικό φιλότιμο και στοιχειώδης αξιοπρέπεια θα πρέπει οι Έλληνες πολίτες να μποϋκοτάρουν μαζικά τα γερμανικά προιόντα και τις αλυσίδες των γερμανικών μεγαλομπακάλικων που εσχάτως έχουν πλημμυρίσει τον τόπο, οι Έλληνες φοιτητές να γυρίσουν από τη χώρα των Ούννων, οι έλληνες τουρίστες να σταματήσουν τα ταξιδάκια αναψυχής στο Ράιχ και οι Έλληνες μετανάστες που επί μισό αιώνα τους ανοικοδόμησαν τη χώρα, να έπιστρέψουν μαζικά και να προσφέρουν στον τόπο τους. Κομμάτι δύσκολο βέβαια να πείσεις τον ανιστόρητο υπερκαταναλωτή νεοέλληνα να κάνει κάτι τέτοιο και να αποχωριστεί τις Μερσεντές και τις Μπεμβέ, αυτά τα σύμβολα κοινωνικής προβολής και καταξίωσης, όμως για την Ελλάδα ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος ουσιαστικά δεν τελείωσε ΠΟΤΕ...Αλήθεια τι να λένε για όλα αυτά οι Έλληνες ομοϊδεάτες των ναζί που τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους στην ελληνική δεξιά και στο διαδίκτυο; Πώς αισθάνονται όλοι αυτοί οι «καθαρόαιμοι» θεματοφύλακες των ιερών και οσίων της ελληνικής φυλής , που οι Γοτθο-ούννοι ομογάλακτοί τους μας βλέπουν σαν Φιλιππινέζες και μάλιστα πολύ χειρότερα από ό,τι οι ίδιοι βλέπουν τους Ασιάτες και Αφρικανούς πρόσφυγες στη χώρα μας;
Ο χρήστης CN είπε…
Πάλι καλά που βρέθηκε ένας Γαλλο-γερμανο-εβραίος πρώην αναρχοαυτόνομος και νυν πράσινος ευρωβουλευτής να σώσει την τιμή της Ελλάδας και να πει έξω από τα δόντια αυτά που ποτέ δεν είχε τα κότσια να πει κανένας Έλληνας(ή Ελληναράς) πολιτικός εδώ και δεκαετίες. Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ, περί ού ο λόγος, υπήρξε μια από τις πλέον εξέχουσες μορφές της εξέγερσης του Μάη του '68 στο Παρίσι...
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Έχεις απόλυτο δίκιο.Και να φανταστείς ότι κάποτε κράξαμε τον Ντανιέλ από εδώ.Μας διέψευσε πανηγυρικά.Να τα λέμε όλα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Γιατί ακόμα και να μας πλήρωναν της αποζημιώσεις του παρελθόντος, αν εμείς σαν λαός εξακολουθούμε να κοιτάζουμε συνεχώς της πάρτη μας και όχι τη χώρα μας, πάλι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση θα καταλήγαμε. Δεν μας φταίνε μόνο οι Γερμανοί για τους διεφθαρμένους πολιτικούς και μη που αφήνουμε δεκαετίες τώρα να μας εξουσιάζουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
-Παύσατε πύρ ουρέ ζαγάρια!!. Οι πρωτοαίτιοι τής ολης τούτης καταστάσεως μεθαύριο θά ευρίσκονται είς τάς εξέδρας παρασημοφορεμένοι,μέ τά λιλιά των, μέ τά μετάλιά των, καί θα καμαρώνουν αλλήλους. Ακολουθεί κατάθεσις στεφανιών καί μικρά δεξίωσις. Καημένη καί ακρωτηριασμένη Αφροδίτη τί σού έμελλε νά πάθης!!.Αρτάνη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *