Πυραμίδες 12 χιλιάδων ετών ανακαλύφθηκαν στη Βοσνία!


«Ένας Βόσνιος ερασιτέχνης αρχαιολόγος ανακάλυψε τις πρώτες πανάρχαιες πυραμίδες σε ευρωπαϊκό έδαφος»

Η ‘λόξα’ ενός ερασιτέχνη αρχαιολόγου από την Βοσνία, του Σεμίρ Οσμάναγκιτς, έφερε αποτελέσματα τα οποία ταρακουνούν την επιστημονική κοινότητα!
Ανακάλυψε στην πόλη του Βίσοκο / Visoko, ένα λόφο, ο οποίος δεν δημιουργήθηκε από τη φύση.

Είναι η επιφάνεια μιας πυραμίδας, η οποία καλύφθηκε από την μετακίνηση της ύλης της υδρόγειου σφαίρας, αλλά, τελικά και ευτυχώς, δεν κατάφερε να την καλύψει τελείως, αφού ένα έμπειρο μάτι μπορούσε να ανακαλύψει την κατασκευή, που σκεπάστηκε από αιώνιες μετακινήσεις της ύλης.

Ο Οσμάναγκιτς και η ομάδα έρευνας του, άρχισε αναζητήσεις στην επιφάνεια ενός λόφου που προσομοίαζε με αιγυπτιακή πυραμίδα.

Δεν άργησε, όμως, να αποκαλυφθεί ότι ο λόφος ήταν μια αρχαιότατη πυραμίδα!
Η ανακάλυψη πιστοποιήθηκε μετά από εξάμηνη ανασκαφή του λόφου από τον ερασιτέχνη αρχαιολόγο που επέμενε στις αποκαλύψεις του.
Τελικά η πυραμίδα που ήρθε στο φως είναι ηλικίας 12 χιλιάδων ετών και έχει
ύψος 220 μέτρα.

Η διαπίστωση ήταν εκπληκτική!

Η ανακάλυψη του Οσμάναγκιτς άλλαζε τα ιστορικά δεδομένα για τους αρχαίους πολιτισμούς.

Οι επιστήμονες άρχισαν να συρρέουν στην περιοχή της Κοιλάδας των Πυραμίδων, αφού διαπιστώθηκε, ότι εκτός από αυτήν που ανακάλυψε ο Οσμάναγκιτς υπήρχαν και άλλες την περιοχή της βοσνιακής αυτής κοιλάδας, που πήρε το όνομα «Κοιλάδα των Πυραμίδων».

Επιπρόσθετα, έχουν έρθει στην περιοχή και Αιγύπτιοι επιστήμονες για να συμμετάσχουν στην ανασκαφή για την εξεύρεση των πυραμίδων, διαθέτοντας τις εμπειρίες τους.

ΠΗΓΗ: www.mikres-ekdoseis.gr/2012/02/12.html

Σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *