ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ;ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

γράφει ο Κωνσταντίνος Π. Κουλούρης Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ 
konkoulouris@yahoo.gr

 Tώρα λοιπόν άρχισε η διαπραγμάτευση, με πρωτοβουλία των Ελλήνων και τώρα παίζεται το κρίσιμο παιχνίδι!!! Μερικοί το λένε πόλεμο! Ο ΘΑμαράς, μετά τις εκλογές, όταν πήγε στην Μέρκελ είπε: «συγνώμη για τα πιστεύω μου!» και ανακάλεσε ΟΛΕΣ τις προεκλογικές δεσμεύσεις του, με τις οποίες εκλέχθηκε!…και θα μείνει στην σκιά της ιστορίας! 


τι θα πει αύριο ο Τσίπρας;;; θα πει ως Έλληνας, ένα ακόμα συγνώμη και θα γίνει ένας ακόμα ΘΑμαράς,;;; και θα σκοτώσει την «ελπίδα» που υποσχέθηκε για να πείσει εκατομμύρια Έλληνες είτε τον ψήφισαν είτε όχι;;; ή θα παραμείνει σταθερός στις υποσχέσεις–δεσμεύσεις του;;; σήμερα 04/02/2015) κυκλοφόρησε και ένα έγγραφο της Μέρκελ, που επιβεβαιώνει την επιθυμία της να επιβάλει την απόλυτη βούλησή της στους λαούς της Ευρώπης…ως Δ΄Ράιχ!

Μάλλον ξέχασε τι έπαθε ο πρόγονός της, ο Χίτλερ του Γ΄Ράιχ από τους Έλληνες! -και αυτός ήταν «εκλεγμένος» όπως εσύ κα Μέρκελ, από τον «βάρβαρο» Γερμανικό λαό, -και αυτός είχε ήδη «κατακτήσει» (με τα όπλα, χωρίς αντίσταση) μεγάλες χώρες της Ευρώπης (όπως εσείς τώρα με το χρήμα) και δίνετε εντολές (στους υποτακτικούς;;;) με έγγραφα και τηλεφωνήματα!!!

-και αυτός… ο πρόγονός σας ο Χίτλερ, είχε πιστέψει ότι σύντομα θα τελείωνε με την κατάκτηση ΟΛΗΣ της Ευρώπης… αλλά βρήκε μπροστά του τους Έλληνες και μετά τον Ρωσικό λαό! ποιος το πίστευε τότε;;; πως μου φαίνεται ότι τα ίδια επιχειρείς και συ κα Μέρκελ;;; Τηλεφωνείς σε Ιταλούς και Γάλλους αρχηγούς κρατών για να του επιβάλλεις τι;;; πριν από κρίσιμες συναντήσεις;;;

να ελπίζουμε ότι θα βρεις μπροστά σου τους Έλληνες, τους Άγγλους και πιο πέρα τους Ρώσους…και τους λαούς του Νότου …Ιταλούς, Γάλλους. Ισπανούς, Πορτογάλους… ο πόλεμος άρχισε … οι λαοί πάντα στην Ιστορία νικούν!!! και οι Γερμανοί ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!!

(δεν με πειράζει να με λέτε αιθεροβάμονα! Μ αρέσει να ελπίζω!!! ) 04/02/2015
olympia.gr/

Σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *