Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ευάγγελος Μπεξής: Ο τάφος του Θεμιστοκλέους- Εκπομπή "Μυστικά περάσματα"


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΧΤΣΗΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

@9 Δεκεμβρίου 2011 10:39 π.μ.

Οι άνθρωποι κρίνονται από τις πράξεις και όχι από τα πιστεύω τους, συνεπώς μας είναι αδιάφορο το τι είναι ο Μπεξής. Εκτός κι αν είσαι χριστιανοεβραίος και πιστεύεις πως μόνο η πίστη μετρά αφού μόνο αυτή "σώζει". Σε μια τέτοια περίπτωση κάθε διόλογος μαζί σου είναι αδύνατος.

Δε συμπαθώ τους μασώνους (ως αποκρυφιστικό τάγμα, όχι ως μονάδες) -παραείναι εβραιοκεντρικοι για τα γούστα μου- όμως το να βλέπουμε μια τεκμηριωμένη εκπομπή και να αγνοούμε όλα τα παρουσιαζόμενα στοιχεία λέγοντας απλά "μα ο παρουσιαστής είναι μασώνος" (η έτσι εγώ φαντάστηκα) είναι κακοηθέστατο και γελοίο.

Και μιάς και αποφάσισες να κρίνεις τον κύριο μάθε τουλάχιστον το όνομά του: Δε λέγεται ΜΠΕΧΤΣΗΣ αλλά Μπεξής.

Ανώνυμος είπε...

μπ , γκ , ντ ,
ψαξου λιγο δουλε των εβραιων ,αρχαιολατρη πρακτορα , των σορος και της παρεουλας του που πιστα υπηρετει και ο κυριος ΜΠΕΧΤΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

@12 Δεκεμβρίου 2011 9:13 π.μ.
Μήπως θες να σου δώσω και τα χάπια σου που ξέχασες, καθώς φαίνεται, να πάρεις; Δε νομίζω να περιλαμβάνεται στα "πρακτορικά" μου καθήκοντα...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, πού δέν σέ ενδιαφέρει τό μπ,γκ,τζ...αντί νά γράφεις ανοησίες, 1ον)ξαναδές λίγο τήν εκπομπή τού Χαρδα...λούπα καί θά δείς ότι έχεις κάνει λάθος στό πρόσωπο. Δέν ήταν ο Μπεξής αυτός πού λές.2ον)αυτό πού έχει σημασία είναι η στάση ζωής τού καθενός καί τό τί έχει προσφέρει, όπου κι άν υποτίθεται ότι ανήκει. Γιατί οι ελευθεροι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!