ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στη Φιλοσοφία - λέει ο Ενγκελς - όπως και σε πολλούς άλλους τομείς, αναγκαζόμαστε κάθε τόσο να ξαναγυρνούμε "στις κατακτήσεις του μικρού αυτού λαού, που τα καθολικά του χαρίσματα και η δραστηριότητά του του εξασφάλισαν στην ιστορία της εξέλιξης της ανθρωπότητας μια θέση που κανείς άλλος λαός δε μπορεί να του τη διεκδικήσει... στις πολυποίκιλες μορφές της ελληνικής φιλοσοφίας υπάρχουν κιόλας, σε εμβρυακή κατάσταση, στην πορεία της ανάπτυξής τους, όλες σχεδόν οι απόψεις των κατοπινών θεωριών για τον κόσμο".


youtube channel-PLWTINOS

Bookmark and Share

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο καημένος ο Ενγκελς δεν είχε διαβάσει Bernal ούτε Naugebauer. Και δεν του είχαν πει οι μασόνοι πως όλα ξεκίνησαν απ´τη Μεσοποταμία που κληρονόμησαν τις μαγικές τέχνες της Ατλαντίδας. Κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί από την ιστορία της Ατλαντίδας ΠΑΝΤΑ αποσιωπάται ο ρόλος των Αιγαίων. Οι άτλαντες από ποιους ηττήθηκαν, μήπως το . . . βούλιαξαν μόνοι τους;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια και αναφέρθηκε η Ατλαντίδα από τον φίλο πιο πάνω, φυσικά και δεν πρέπει να ξέρει κανείς τι έγινε πως καταβυθίστηκε και από ποιους. Διότι είναι οι έλληνες που τους βούλιαξαν Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Θα πρέπει να εξηγήσουν και το πώς, με ποια μέσα το επέτυχαν. Και βέβαια κάτι τέτοιο δεν γίνετε με τόξα βέλη σπαθιά και ασπίδες. Χρειάζεται διαστημική τεχνολογία. Αυτή η τεχνολογία όμως για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο το 9650 προ χριστιανισμού, θα χρειαζόταν κάποιες χιλιάδες χρόνια, οπότε φανταστείτε που φτάνουμε στο παρελθόν. Πιστεύει κανείς ότι αυτά μπορεί να τα επιτύχει εκείνη την εποχή κάποιος που κατάγετε από πίθηκο?
Αυτά όμως φαντάζουν παραμυθία και επιστημονική φαντασία και ο κόσμος δεν τα πιστεύει. Πιστεύει όμως σε φίδια που μιλούν θάμνους να αυτοαναφλεγονται ανθρώπους να περπατούν πάνω στο νερό παρθενοσυληψη παρθενογένεση και ανάσταση νεκρών. Άσχετα με το θέμα? Όχι. Γιατί αυτά τα απίθανα οι διασωθέντες άτλαντες τα επινόησαν και τα πιστεύει όλος ο δυτικός κόσμος .
Οι έλληνες βύθισαν την Ατλαντίδα και οι νεοατλαντες βύθισαν τον κόσμο σε πνευματικό μαρασμό. Μήπως τελικά μας νίκησαν?
Την Ατλαντίδα βέβαια την βύθισε η εύκολη λύση…ο σεισμός, όπως και τα αρχαία ελληνικά ιερά έπεσαν κι αυτά από σεισμούς συμπτωματικά όλα μεταξύ τρίτου και πέμπτου αιώνα μετά χριστιανισμού, αλλά ξέχασαν να μας πουν ότι αυτοί οι σεισμοί φορούσαν ράσα που εξυπηρετούσαν και εξακολουθούν να υπηρετούν τους νεοάτλαντες ως σήμερα. Και εμείς δεχόμαστε την συμβατική επιστήμη που κι αυτή ελέγχετε από τους νεοάτλαντες, που μας λέει ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο. Μπορεί να νοιώθουμε υπερήφανοι για τους μακρινούς προγόνους μας αλλά εμείς ζούμε σε λήθαργο και άγνοια.

Είναι φυτά του ουρανού οι έλληνες και όχι της γης, στον ουρανού βρίσκονται οι ρίζες τους , τους ανέθρεψε η Αθηνά. ( ΠΛΑΤΩΝ Τίμαιος 23 d-e)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Nα μην ξεχνάμε ότι οι ολυμπιακοί αγώνες του 1996 αντί της Αθηνάς δόθηκαν στην... Ατλάντα. Σύμπτωση προφανώς! Και φαντασιοπληξίες συνωμοσιολόγων!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΝΕΤΕ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΩΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ...

ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΥΑΚΩΝ.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ...ΝΟΜΟ...

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ?

ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ=KLEIN-ΟΥΤΣΙΚΟΣ, if you know what I mean...

ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΟΛ-ΕΙΟΥ "ΛΑΜΠΡΑΚΗ".
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Βάλε την επίσημη πυγή και άσε τα γκρίζα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βάλε την επίσημη πυγή και άσε τα γκρίζα...................

ΕΧΕΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗ...ΣΑΒΑΛΑΝΟ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠ'ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ), ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ, ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΖΕΣ!
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Ο νόμος είναι πάντα επίσημος και ξεκάθαρος,γκρίζες είναι οι διάφορες βλακείες που επινοούν ορισμένοι κακομοίρηδες που πάντα πρέπει να τους φταίει ένας κακός Εβραίος,νεφελιμ,εξωγήινος κλπ αντί ο ίδιος τους ο εαυτός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θελεις την πηγη στο πιατο? Να σε παρουν απο το χερακι και να σου πουν ...να εδω ειναι...(?)

Οχι αγαπητε μου. Μονος σου θα την ψαξεις και αναλογως τι θα βρεις τοτε και μονο τοτε μπορεις να αποκαλεις βλακειες αυτα που λεει καποιος. Οχι εκ των πρωτερων επειδη δεν σου αρεσουν τα λεγομενα του. Πιστη δεν ειναι αυτο που σου ειπε καποιος αλλος να πιστευεις αλλα αυτο που μονος ανακαλυψες. Δεν εισαι αναγκασμενος και ουτε ειναι φρονιμο να πιστευεις οτι σου λενε, αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να αποκαλεις βλακειες κατι για το οποιο εχεις αγνοια.
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Η ως τώρα στάση σου είναι απόλυτα αναμενόμενη,υποδηλώνει άτομο που απλά άκουσε μια χαζομάρα και την αναπαράγει έτσι απλά επειδή το βολεύει με την ιδεολογία/κοσμοθεωρία του,που ολα και ολοι φταίνε εκτος απο αυτον. Δυστυχώς άτομα σαν και του λόγου σου είναι που μας έχουνε φτάσει εκει που μας εχουνε φτασει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ατομα σαν και του λογου μας σας εχουν φτασει εκει που σας εχουν φτασει, εσεις τι κανατε και δεν αντισταθηκατε για να μη φτασατε εκει που ...σας φτασαμε? Που ειναι η δυναμη σας κι η καθαροτης του μυαλου σας να μας εμποδισετε...και μια εκανες τον διαχωρισο σε εμας και εσας...ατομα σαν και του λογου μου τα χαρακτηρησες. Τα ατομα σαν και του λογου σου ποια ειναι και που τα κατατατασεις...?
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Λογικά.
Περιμένω τον νόμο Βενιζέλου,ειδάλλως στην τρύπα σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ.
Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90.


ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΗΣΕΣ.
ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...ΚΑΙ ΜΠΕΣ ΣΤΟ www.et.gr ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΑΝΑΓΩΓΕ
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Μπερδεύτηκα,καλά έβαλες ένα λινκ και την έκανες...Πήγαινε να βρεις τους νεφελιμ σου..Πρόσεχε μόνο μη σε φάνε..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ?
ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ?
ΣΤΗΝ ΕΔΩΣΑ
ΑΦΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΤΟΟΟΟΣΟ.
ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ...ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ..ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΑΙΡΟΝΤΑΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΣΕΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΒΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πήγαινε να βρεις τους νεφελιμ σου......

Τι είναι αυτά τα νεφελίμ ρε φίλε, δε μας εξηγείς κι εμάς μιας και είσαι ο μόνος που τα αναφέρει; 'Ετσι από περιέργεια, αν και είμαι σίγουρος πως είναι χάσιμο χρόνου κάθε επικοινωνία μαζί σου.
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
(το μπερδεύτηκα πηγαινε στο όνομα του υπουργού)κατα τ'αλλα να'χαμε να λεγαμε...Μαλλον πρόκειται περί απορρήτου νόμου,μονο εσυ θα τον γνωρίζεις..χαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ ρε kostakoutas είσαι διασκεδαστικός τύπος. Πρέπει να έχεις μεγάλη πλάκα. Από γκάφα σε γκάφα το πας.
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Αν έκανες τον κόπο να βάλεις τον νόμο που λες οτι υπάρχει,θα εκανες πολυ μεγάλο καλο.
Αν ομως ο νομος δεν υφίσταται,καλο θα ηταν να μασάς παρα να μιλάς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αμ καλά λέω έχεις πλάκα. Σου έδωσε την παραπομπή και εσύ την ξαναζητείς. Είσαι και κουραστικός και κολλημένος.
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
Στο ΕΤ για ψάξεις πρέπει πολύ απλά να ξερεις και το φεκ,αυτο δηλαδη που πρεπει να μας πεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ρε kostakoutas σε λιγο θα τον ζητησεις και μ..νι στο πιατο. ψαξε και λιγο. για να λες καποιον ψευτη πρεπει να αποδυκνιεις οτι ειναι ψευτης. αποδειξετο και καντο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ.

ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ.
ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ.
ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ.
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ.
ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΚΟΜΜΑ.
ΤΙ ΣΗΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
ΠΩΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ. ΚΑΙ ΑΣΧ0ΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
tha mas pei ki emas kapoios ti paizei me ayto ton perifimo nomo?
Ο χρήστης kostakoutas είπε…
παραληρείς..
Και ναι τα θελω ολα στο πιάτο,ειδικά όταν πρόκειται για ανύπαρκτα πράγματα(άδικη σπατάλη ενέργειας).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *