Kαι Βέλγοι επιστήμονες προσπαθούν να ακούσουν φωνές από αγγείο 6.500 ετών!!Επιστημονικά απεδεδειγμένη η όλη θεωρία.



Bookmark and Share


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΙΤΗΣΕΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ, ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.
ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ 1500 ΟΤΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΥΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, Η ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΥΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΠ)ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ , ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ.ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ. Η ΜΑΝΑ ΓΗ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις εμμονή με τον αν υπάρχουν ή όχι ιπτάμενοι δίσκοι.Φυσικά και υπάρχουν, και έχουν φωτογραφηθεί, και κινηματογραφηθεί, και έχουν θεαθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Δεν τίθεται θέμα.Τώρα το τι ακριβώς είναι, θέλει πολύ μεγάλη συζήτηση.Πάντως σίγουρα δεν έχουν μέσα μικρά πράσινα ανθρωπάκια από τον Άρη.........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΟΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΗΛΙΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΥΛΟΥΣ -ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ Η ΑΛΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ-ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΥΡΑΓΓΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΗΨΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΣΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΞΟΠΛΗΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΛΟΓΗ ΓΝΩΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Η ΣΕ ΠΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΟΝΕΣ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ... ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΔ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Δεν είπα ότι μίλησες για πράσινα ανθρωπάκια,άλλα συμφωνώ σε αυτό που λες και εσύ ότι τι Χολυγουντ αυτό πουλάει.Συμφωνώ και σε άλλα όμως δεν μπορώ να αναπτύξω τέτοια θέματα όπως καταλαβαίνεις κάτω απο μια ανάρτηση.

"Ιδιαίτεροι" τόποι υπάρχουν παντού.Πιθανόν και στην Βισαλτία.Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα όμως κάτι,ή και αν γνώριζα δεν πιστεύω να περίμενες να το υποδείκνυα δημόσια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν από δεκαετίες, δεν θυμάμαι ακριβώς, ( σίγουρα πριν από το 1986), ένας μεγάλος Πνευματικός Δάσκαλος,ο Omraam Mikhael Aivanhov, ΄μεταξύ των πολλών πραγμάτων που προέβλεψε, ήταν ακριβώς και αυτό. Ότι στο μέλλον η Επιστήμη θα μπορούσε να αποκρυπτογραφήση το παρελθόν, μέσα από ειδικές συσκευές που θα εφευρίσκοντο. Θα μπορούσε π.χ. έλεγε, να πάρεις ένα βράχο, ή κόκκους αμμου,ή ένα αντικείμενο π.χ. από ένα αρχαιολογικό ή μη χώρο, να το βάζεις σ΄αυτή τη συσκευή και να ακούεις ολόκληρο το παρελθόν. Αυτό είναι φανταστικό.!! Μεταξύ των άλλων πολλών που είχε πεί ήταν ότι η Επιστήμη κάποτε θα μπορούσε να φωτογραφίσει τις σκέψεις όπως το κάνει με την αύρα, ότι στο μέλλον οι μεγάλες πόλεις θα φωτίζονται και θα θερμαίνονται τη νύκτα διαμέσου μεγάλων κατόπτρων που θα βρίσκονται ψηλά πάνω από τις πόλεις....πράγματα τόσο φανταστικά΄.... που σήμερα άρχίζουν να υλοποιούνται.

Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ανθρώπους να διαβάσουν τα βιβλία αυτού του μεγάλου Πνευματικού Δασκάλου,γιατί μέσα σ΄αυτά θα βρούν πολλές αλήθειες,θα βρούν πολλές λύσεις στα τόσα προβλήματα που τους καταπονούν και πάνω από όλα θα βοηθηθούν ώστε να γίνουν αυτοί οι ίδιοι ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥς ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ.

Σας ευχαριστώ.

Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους
e-mail: heavenlight@primehome.com

δεν κατάφερα να κάνω λογαριασμό,και έτσι στέλνω το σχόλιο σαν ανώνυμος.
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Συγχαρητήρια για το σχόλιο σας και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες κ.Παπαχαραλάμπους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *