Ιερό της Δήμητρος ο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας!

 Τι χρείαν έχομεν άλλων αποδείξεων,της κλοπής και κατοχής όλων των ΙΕΡΩΝ ΤΟΠΩΝ της Ελλάδος;Η κυνική αυτή επιγραφή,ομολογεί το γεγονός της χωρίς αιδούς καπηλείας της ίδιας της Θρησκείας των Ελλήνων!Μη έχοντας τίποτα απολύτως να κομίσουν,επέπεσαν ως όρνεα επί των ΙΕΡΩΝ,τα κατέστρεψαν,έσφαξαν τους Ιερείς της Εθνικής Θρησκείας,και μη μπορώντας να αλλαξοπιστήσουν τους Έλληνες,φόρεσαν τα Ιερά Άμφια των Ελλήνων Ιερέων,και άρχισαν να λειτουργούν με ακριβέστατη αντιγραφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ,αλλάζοντας μόνο τα...ονόματα,όπου αντί των ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ προσφωνούσαν τους Εβραίους!
Ουσιαστικά κι από όλες τις αποδείξεις που βρίσκονται μέσα στα δικά τους γραφτά φαίνεται καθαρά,ότι ο Ελληνικός Λαός ποτέ δεν άλλαξε τα ήθη και έθιμά του!Αυτοί ως λύκοι φόρεσαν προβιά προβάτου και "μάντρωσαν τα πρόβατα",οι..."ποιμένες"!

Ω! Έλληνες,ως πότε θα είστε "ποίμνιον",έχοντας ως "ποιμένες σας" τους λύκους της Αραβικής ερήμου και "προπάτορά σας" τον Αβραάμ τον μάγο,τον γιο του ειδωλολάτρη Θάρρα από την Ουρ της Μεσοποταμίας,ο οποίος εκτός από αιμομίκτης,ήταν και μαστρωπός αφού πρόσφερε την αδελφή του και γυναίκα του στον Φαραώ,μόνο και μόνο για να φύγει από την Αίγυπτο "έμπλεος χρυσού και αργύρου,δούλων και προβάτων;

Αυτόν που δεν δίστασε να διαπράξει και δεύτερη φορά το "θεάρεστο έργο" της μαστρωπίας και έναντι του βασιλιά Αβιμέλεχ στην Παλαιστίνη;Αυτόν που έστησε την μεγαλύτερη ΜΑΓΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ εναντίον ολόκληρης της Ανθρωπότητας,όταν σε "συνομιλία" με τον θεό του (που μόνος του κατασκεύασε και μόνος του επέβαλε πρώτα στο συνάφι του),τελετούργησε ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ,κόβοντας ακριβώς στη μέση ζωντανά δύο αρνιά άσπρα και δύο κατσίκια μαύρα μεσάνυκτα ακριβώς,τα τοποθέτησε αντικριστά και εκείνος όλη τη νύχτα πέρναγε ανάμεσά τους σχηματίζοντας την πεντάλφα,δένοντας έτσι στη μαύρη μαγεία του όλα τα Έθνη της Γης,και δίνοντάς τα βορά στο...σπέρμα του!
.......................................................
Στην πόλη των Πατρών, στην θέση όπου, κατά την χριστιανική μυθοπλασία, "μαρτύρησε" ο Απόστολος Ανδρέας... τί να υπήρχε άραγε;

Όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο εφημέριος της εκκλησίας τού "Αγίου Ανδρέα: "Ο ναός κτίσθηκε στο χώρο όπου υπήρχε το ιερό της Δήμητρας..." Δεξιά όπως μπαίνει κανείς στον παλαιό ναό, υπάρχει και σήμερα πηγή σε θολωτό σπήλαιο, στην οποία κατεβαίνει κανείς με 11 σκαλοπάτια. Η πηγή είναι πάρα πολύ παλιά και ήταν μέρος του Μαντείου της Δήμητρος.

Αυτό μαρτυρεί κάπως αλλαζονικά και η επιγραφή που βρίσκεται χαραγμένη σε μαρμάρινη πλάκα:

«Νημερτές τόδ' ύδωρ Δημήτερος ήν ποτέ νούσοις. Ένθα παγείς ξύλω Ανδρέας Πάτρας αμφιβέβηκεν».

Ιαματικό είναι τούτο το νερό, που κάποτε της Θεάς Δήμητρος ήταν, όπου ο Ανδρέας σε ξύλο προσηλώθηκε και προστατεύει την Πάτρα...

Και άλλη μιά επιβεβαίωση από τους ίδιους τους ιουδαιοχριστιανούς.
Το πηγάδι του Αγίου Ανδρέα

Δίπλα στον παλιό Ναό είναι το πηγάδι του Αγίου Ανδρέα. Στη θέση του προϋπήρχε η πηγή της Δήμητρας στην οποία λειτουργούσε και μαντείο μόνο για αρρώστους.
Η περιοχή της μαντικής πηγής ήταν ο τόπος όπου δίδασκε ο Απόστολος Ανδρέας. Σύμφωνα με την παράδοση δίπλα σ' αυτή την πηγή σταυρώθηκε.


www.ixorcosmos.gr

Bookmark and Share

Σχόλια

Ο χρήστης Φειδίας είπε…
Ποῦ βλέπετε τὸ κακὸ στὸ ὅτι ἡ νέα θρησκεία συνεχίζει ἀδιάσπαστη τὴν ἴδια θρησκευτικὴ παράδοσι, τὸ ἴδιο βίωμα τοῦ ἱεροῦ, τὰ ἴδια ἤθη καὶ ἔθιμα, στοὺς ἴδιους τόπους, ἀπὸ τοὺς ἴδιους ἀνθρώπους; Ποῦ βλέπετε τὸ κακὸ στὸ ὅτι ἡ θρησκεία τῶν Ἑλλήνων κατὰ βάθος εἶναι ἡ ἴδια, διότι οἱ Ἕλληνες εἶναι οἱ ἴδιοι; Ποῦ βλέπετε τὸ κακὸ στὸ ὅτι τὸ ἀρχαῖο ἱερό, τὰ νάματα αὐτά -κυριολεκτικῶς- τῆς ἀρχαίας πηγῆς καὶ μεταφορικῶς τῆς ἑλληνικῆς παραδόσεως σώζονται καὶ τιμοῦνται μέχρι σήμερα στην ὀρθόδοξη παράδοσι καὶ καλλιεργοῦνται καὶ ἐμπλουτίζονται καὶ μᾶς πλουτίζουν; Τί ὄμορφο! πραγματικά ὑπέροχο!

Κι ἀντὶ νὰ νιώσῃ χαρὰ μπροστὰ σ᾿ αὐτὸ τὸ θαῦμα, ὁ ἀρθρογράφος, τρώγεται μὲ τὰ ροῦχα του καὶ ὠρύεται σὰν μανιακός. Ἐπὶ τέλους, δεῖτε τὰ πράγματα λίγο ἀνοιχτόμυαλα. Μὴν ἀποκαλεῖτε «κλοπὴ» τὴν συνέχεια καὶ ἐξέλιξι τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτισμοῦ καὶ μάλιστα τῆς λαϊκῆς παραδόσεως.
Ο χρήστης cummulus είπε…
Έλεος!!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *