Βίδα ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών(;)!!


-
Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα! Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.

Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του! Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιο της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου.

Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο.
Περίπτωση "λάθους" αποκλείστηκε γιατί επιπλέον, όπως έδειξαν μεταγενέστερες μελέτες, η βίδα βρίσκεται εκεί για ένα πραγματικά τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού τα άτομα του σιδήρου της βίδας και τα άτομα του πυριτίου (από το οποίο αποτελείται κυρίως ο βράχος) έχουν διαχυθεί εκατέρωθεν στα δύο υλικά!

Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ότι μέσα στο βράχο υπάρχουν και άλλες παρόμοιες βίδες όπως..
επίσης και δύο μικρές στρογγυλές σφαίρες που φέρουν τετράγωνες οπές!Το εύρημα μελετήθηκε επισταμένα σε διάφορα επιστημονικά ιδρύματα  της Ρωσίας - από γεωλόγους, φυσικούς, παλαιοντολόγους, μεταλλειολόγους  και αποδείχτηκε ότι η βίδα βρισκόταν μέσα στο ίζημα πριν αυτό στερεωθεί σε βράχο. Όλοι οι τεχνικοί που εξέτασαν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η βίδα έχει κατασκευαστεί τεχνητά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κάποιας φυσικής διαδικασίας.
Πρώτη δημοσίευση

Σημ.Βισ.:Τίποτα δεν μπορούμε να απορρίψουμε .Ποιος μπορεί άλλωστε  να το αποκλείσει ή να μας αποδείξει με βεβαιότητα τι υπήρχε και τι δεν υπήρξε πριν 300 εκατομμύρια χρόνια,όταν αγνοούμε γνώσεις και πληροφορίες για ολόκληρους  πολιτισμούς και τεχνολογικά επιτεύγματα που υπήρξαν πριν μερικούς μόνο αιώνες.

"ΒΙΣΑΛΤΗΣ"/visaltis.blogspot

Bookmark and Share


Σχόλια

Ο χρήστης ΜΜ είπε…
θα μπορούσατε να αναφέρετε την πηγή του άρθρου;
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Tην αναφέρει εκεί που λέει πρώτη δημοσίευση.
Περιοδικό "Τρίτο Μάτι".
Είναι όμως αρκετά παλιό τεύχος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *