ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!

ΠΑΝΩ από ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιταλοί, Βέλγοι, Ολλανδοί ακόμα και πολλές από τις «πολιτισμένες» βόρειες χώρες της Ευρώπης, ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ την Ασία, την Αφρική, την Αυστραλία και την Nέα Ζηλανδία και είχαν μετατρέψει όλες τις υπανάπτυκτες χώρες των τριών ηπείρων σε αποικίες τους, ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ τον πλούτο και τα ιερά κειμήλιά τους, έδερναν και σκότωναν τους μαύρους και τους κίτρινους ιθαγενείς, για ψύλλου πήδημα και συνήθως έπαιζαν ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας για μπάλα τα… κεφάλια των μαύρων και έρχονται οι θεομπαίχτες και οι αθεόφοβοι, όλοι αυτοί, οι δήθεν πολιτισμένοι λαοί, που πέραν της άγριας εκμετάλλευσης των φτωχών και αγράμματων υποτακτικών τους σε όλο τον πλανήτη, να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν.

Αυτοί που για να «εκσυγχρονίζουν» το οπλοστάσιό τους, έκαναν και μερικούς πολέμους μεταξύ τους, με δεκάδες εκατομμύρια νεκρούς και φοβερές καταστροφές.

 Και έρχονται τώρα όλοι αυτοί οι μασκαράδες και προσπαθούν να μας εξοντώσουν και να μας πιούν το αίμα, γιατί δεν μπορούμε να τους ξεπληρώσουμε κάποια ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ δάνεια, που έδιναν στους απατεώνες πολιτικούς μας και τα οποία κατά πάσα πιθανότητα τα τρώγανε όλοι μαζί, σε μίζες, λαθρεμπορία και αγορά άχρηστου πολεμικού υλικού.

 Και όλα αυτά τα… φιντάνια του πολιτισμού, της ευπρέπειας και της δημιουργίας, που ΦΑΓΑΝΕ στις αποικίες τους την παραγωγή και ΟΛΑ τα πλούτη, που επί χιλιάδες χρόνια μάζευαν οι ιθαγενείς, έρχονται και λένε εμάς, τεμπέληδες, φοροφυγάδες και κλέφτες!..

 Μάλιστα, οι εκμεταλλευτές και οι δολοφόνοι των λαών είναι «κύριοι»… λόρδοι, πρίγκιπες και κόμητες και εμείς είμαστε ο… Λαουτζίκος που τολμήσαμε να κλέψουμε τον… «ιδρώτα» των αφεντικών μας!..

 Βρε καραγκιόζηδες δεν πάτε όλοι στο διάολο!..

 Εμείς, ο απλός λαός μέχρι το 2000 που είχαμε το εθνικό μας νόμισμα, μια χαρά περνούσαμε και στην ουσία δεν χρωστούσαμε τίποτε. Και αν χρωστούσαμε σε κανέναν, βάζαμε τα πιεστήριά μας στον Χολαργό, τύπωναν 2-3 φορτηγά χιλιάρικα και πληρώναμε τους… κλέφτες δανειστές μας! Ό,τι δηλαδή, ακριβώς κάνει και το μεγάλο αφεντικό σας ο Ομπάμα, που τα πιεστήριά του, τυπώνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ δολάρια… Τι είναι αυτός, πιο έξυπνος από εμάς;

Βεβαίως υπήρξαμε άτυχοι, γιατί π.χ. ο Αβραμόπουλος, αρνήθηκε το 1999, τότε που φάγανε την… μπουγάτσα στον Διόνυσο, να συνεργαστεί με τον Καραμανλή και έτσι ξανάγινε πρωθυπουργός με 70.000 ψήφους διαφορά ο Σημίτης, ο γνωστός αρχιερέας της Διαπλοκής και η μεγαλύτερη ορντινάντσα, των Γερμανών στην Ελλάδα. Ο Κ. Σημίτης, που με ΠΛΑΣΤΑ χαρτιά, συνεννοημένος, με τον τότε Γερμανό Καγκελάριο κ. Σρέντερ, στενό φίλο του αδελφού του, του Σπύρου Σημίτη, που έχει πάρει και την γερμανική υπηκοότητα – πολύ… Ελληνάρας ο κύριος! – μας βάλανε στην Ευρωζώνη και από τότε η χώρα μας άρχισε την κατρακύλα και οι Γερμανοί, που δύο χρόνια προηγουμένως, μαζί με τους άλλους… θεσμικούς ξένους επενδυτές, είχαν καταληστέψει τον ελληνικό λαό με το Χρηματιστήριο, άρχισαν να μας δίνουν τοκογλυφικά δάνεια επίτηδες, με στόχο, να μας πάρουν στη συνέχεια τα σπίτια, τα χωράφια και την πατρίδα μας.

 Εμείς οι Έλληνες, κύριοι Ευρωπαίοι, ούτε στην Ευρωζώνη σας θέλαμε να μπούμε, εσείς μας βάλατε χωρίς να μας ρωτήσετε και… καταστραφήκαμε.

 Ούτε τα δάνειά σας χρειαζόμαστε, γιατί είμαστε δουλευταράδες και πιο… πλούσιοι από όλους σας, γι΄ αυτό ακριβώς και μας ζηλεύετε…
 Κ.
http://olympia.gr



©www.visaltis.net 

Σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *