ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚ:ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ή ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!

Τελεσίγραφο δίνει στην ανθρωπότητα ο Στίβεν Χοκινγκ, ο οποίος προειδοποιεί ότι σε 1.000 χρόνια πιθανότατα να μην υπάρχει ανθρώπινη ζωή στον πλανήτη Γη. Ο Βρετανός Φυσικός Στίβεν Χόκινγκ προειδοποιεί ότι το ανθρώπινο είδος πρέπει στα επόμενα 1.000 χρόνια να κατοικεί στο Διάστημα, διαφορετικά κινδυνεύει να πεθάνει. 

 «Πρέπει να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στο Διάστημα για το μέλλον της ανθρωπότητας», τόνισε ο Χόκινγκ στην ομιλία του στην κατάμεστη Όπερα του Σίδνεϊ από το γραφείο του στο Κέμπριτζ – μέσω ολογράμματος του- «Δεν πιστεύω ότι θα επιζήσουμε 1.000 ακόμα χρόνια χωρίς να βρούμε καταφύγιο εκτός του εύθραυστου πλανήτη μας», πρόσθεσε και κάλεσε τους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν να αναζητήσουν την σημασία όσων βλέπουν και να αναρωτηθούν τι είναι αυτό που κάνει το Σύμπαν να υπάρχει.

 Την ίδια ώρα, προειδοποίησε για τους κινδύνους που ενδέχεται να συναντήσει η ανθρωπότητα στο μέλλον, ως αποτέλεσμα της αύξησης της τεχνητής νοημοσύνης και τους κινδύνους από τη βαρβαρότητα και την ανθρώπινη επιθετικότητα.


 Τον περασμένο Φεβρουάριο, άλλωστε, είχε δηλώσει πως πρέπει να δημιουργηθούν αποικίες στο Διάστημα ως «ασφάλεια ζωής» για το ανθρώπινο είδος, καθώς όπως είχε τονίσει ίσως αποτελέσει τον μοναδικό τρόπο να εξακολουθήσει να υπάρχει ο άνθρωπος.



©www.visaltis.net

Σχόλια

Ο χρήστης stroberon είπε…
η ανθρωποτητα υπαρχει εκατομμυρια χρονια και θα εξαφανιστει σε 1000!!! τι βλακειες λεει το αναπηρο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και οι δεινόσαυροι υπήρχαν για εκατομμύρια χρόνια και περισσότερο από τους ανθρωπους αλλα εξαφανίστηκαν.Σκέψου πρώτα πριν γράψεις την βλακεία σου για τον Χοκινγκ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *