Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ SIMONE LE BARON ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ VISALTIS.NET!!

(σ.σ Βισάλτης:Με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τον νέο βιβλίο της μεγάλης Γαλλίδας διανοουμενης και φιλλεληνίδας Simone Le Baron! Η τιμή και η χαρά είναι ιδιαίτερη καθώς η κ.Le Baron μου εμπιστεύθηκε προσωπικά την σχεδίαση του εξωφύλλου.

Μια μεγάλη τιμή από μέρους της,αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη, καθώς θα έπρεπε να δημιουργηθεί κάτι που θα ήταν αντάξιο της προσωπικότητας και του βεληνεκούς της κ.Le Baron, άλλα και μιας σπουδαίας δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες και θα ταξιδέψει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο! 
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! )


Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - Σιμόν Λε Μπαρόν - 
 Εκδόσεις Νεοφιλελληνισμός, 2015 - ISBN: 978-960-93-7448-4

Για να είμαι σε θέση να παρουσιάσω την παρακαταθήκη των Ελλήνων, χρειάστηκα εκατοντάδες ώρες έρευνας. Γνώρισα μερικούς επιστήμονες Έλληνες οι οποίοι υπήρξαν αρωγοί στην προσπάθειά μου. Αυτό το μικρό βιβλίο ανήκει σε όλους τους Έλληνες αυτόχθονες οι οποίοι έχουν πετύχει την αποστασία από τον ξένο πολιτισμό που τους έχει επιβληθεί εδώ και είκοσι τρεις αιώνες και στους απογόνους τους, για να μην λησμονήσουν.

Aφιέρωσα εξίσου ώρες έρευνας στο ελληνικό διαδίκτυο και ευχαριστώ όσους μου προώθησαν σχετικό με το παρόν βιβλίο υλικό, το οποίο αποτελεί λίθο στην ανοικοδόμηση της ελληνικής οικουμένης που μπορεί μεν να είναι σταγόνα νερού στον ωκεανό του ελληνισμού, αλλά τι θα ήταν ο ελληνικός ωκεανός χωρίς αυτή τη σταγόνα;
Να ξέρουν ότι ο καθένας εξ αυτών των Ελλήνων αρωγών μου, είναι το αστέρι που κάνει τον ουρανό να λάμπει: Εσείς είστε τα φώτα για τα οποία μιλάει όλος ο κόσμος στον πλανήτη Γη.

Θα δείτε ότι, όπως πάντα, χιλιάδες χρόνια τώρα, το σπουργιτάκι Ελλάς θα είναι το τελευταίο που θα κελαηδάει διότι, μόνον εκείνο ξέρει τι σημαίνει αρμονία...

Περιεχόμενα

Για την Σιμόν
Γνωριμία Εισαγωγικό σημείωμα
Πρόλογος
Ο Αρχάνθρωπος
Ο Άνθρωπος
 Ο Νους
Τα 147 Δελφικά παραγγέλματα
Η Δελφική Αμφικτιονία
Οι Ολυμπιακοί αγώνες
Καλλιτεχνικά και αρχιτεκτονικά δημιουργήματα
Το Δίκαιο
Ο συνοικισμός
Η οικονομία
Η πολιτική
Η πατρώα Ελληνική Κοσμοθέαση
 Ο Πυθαγόρας
Η ελληνική γλώσσα
Για την επιβίωση της ανθρωπότητας
Αφιερώματα
Πηγές

Για την Σιμόν
Η Σιμόν δεν είναι φιλέλλην τύπου: "θαυμάζω τον ελληνικό πολιτισμό!"

Η Σιμόν είναι μια Κέλτισσα φωνή Έλλην-ανθρώπου που με παραπέμπει στην εποχή της συνεργασίας των Κελτών με τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο, όταν οι Κέλτες έναντι αδρής αμοιβής κατασκεύαζαν τον οπλισμό της μακεδονικής φάλαγγας , επικεφαλής της οποίας κατακτήσαμε την οικουμένη.

Πως να ανταμείψουμε σήμερα την Σιμόν όταν όλα όσα γνωρίζει και λέει για μας, εμείς τα αγνοούμε;

Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης

Μπορείτε να παραγγείλετε την ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
 Ηλεκτρον. δ/νση: neofilellinismos@gmail.com 
 Αιθεροτηλέφωνο: 6955559520
 Ιστότοπος: www.neofilellinismos.com
 Ιστολόγιο: http://simone-le-baron.blogspot.gr


©www.visaltis.net - Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). .

Σχόλια

Ο χρήστης Simone Le Baron είπε…
Σ' ευχαριστώ εγώ: η επιτυχία του βιβλίου θα είναι πρώτα το εξώφυλλο που είναι πρόσωπο ενός βιβλίο όπως το πρόσωπο του ανθρώπου είναι το πρώτο που βλέπουμε. Θα έρθω στη Θεσσαλονίκη (μάλλον από Ιανουάριο), θα προσπαθήσω με τους άλλους συντρόφους του ελληνισμού εκεί να οργανώσω μια παρουσίαση στο σπήλαιο των Πετραλώνων και με τον Νίνο Πουλιανό.
Να είσαι πάντα καλά, εσύ κι η οικογένεια σου: είσαι άξιος των προγόνων σου.
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Ευχαριστώ θερμά για την τιμή!!
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη.
Εύχομαι το παράδειγμα και ο αγώνας σας,να βρει και άλλους μιμητές..
Καλοτάξιδο το βιβλίο και καλή δύναμη για την συνέχεια!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *