ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ;ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΡ.ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤ1

Το επεισόδιο «ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ…» της σειράς «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» ξεκινά με την ανακάλυψη ενός ανθρώπινου κρανίου στα Πετράλωνα Χαλκιδικής. Ο Ανθρωπολόγος Αρης Πουλιανός μιλά για την ιστορία του κρανίου, καθώς και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ως προς την καταγωγή του. Παρουσιάζει τα ευρήματα που έκανε κατά την διάρκεια των χρόνων και δημοσίευσε στον ελληνικό και ξένο τύπο, καθώς και τις επιθέσεις που δέχτηκε για τις έρευνες που έκανε, τις οποίες τελικά εξαναγκάστηκε να διακόψει.

“Ένα εύρημα Ελληνικό,που όσο απλά ανακαλύφθηκε άλλο τόσο σύνθετα εξαφανίστηκε.Έτσι η απόδειξη ότι ο αρχαιότερος Ευρωπαίος ήταν ο Άνθρωπος των Πετραλώνων,παραμένει καλά κρυμμένη σε κάποιες σκοτεινές άγνωστες αποθήκες.Όσο για το μουσείο των Πετραλώνων,στην περιφέρεια της Τρίγλιας στη Χαλκιδική,στερείται το εύρημα που έκρυβε στα σπλάχνα της η Γη,εξαιτίας εκείνων που δεν θέλησαν να αποδεχθούν την νέα πραγματικότητα,και να ταράξουν τις διεθνείς ισορροπίες.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



©www.visaltis.net - Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). .

Σχόλια

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *