Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΥΣΙΟΔΙΦΗΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Γουλόπουλος είναι Ελληνας εκπαιδευτικός και φυσιοδίφης, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες παγκόσμια συνέδρια Κλιματολογίας και εθνολογικών επιστημών και προβλέπει ότι η έντονη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα των τελευταίων ετών θα οδηγήσει σε τεράστιες καταστροφές και θανάτους δισεκατομμυρίων.

Ο Ελληνας φυσιοδίφης μιλάει στο Star Κεντρικής Ελλάδας και τονίζει ότι υπάρχουν τρεις βασικές μέθοδοι πρόβλεψης σεισμών με πρώτη την παρατήρηση των ζώων, η οποία, όπως δηλώνει, είναι βεβαιωμένοι από αρχαιοτάτων χρόνων.

Υποστηρίζει ότι εάν επιστήμονες και πολιτεία ασχοληθούν περισσότερο με το φαινόμενο θα μπορέσουν να προβλέψουν σεισμούς και να γλιτώσουν μεγάλες καταστροφές.

Πριν το σεισμό στην Ακουιλα, λέει ο κ. Γουλόπουλος, όλα τα βατράχια είχαν εγκαταλείψει την περιοχή, ωστόσο, κανένας δεν ασχολήθηκε, ενώ τονίζει ότι το 1975 στην Κίνα του Μάο υπήρχε οργανωμένο πρόγραμμα που ζητούσε από τους κατοίκους των περιοχών να παρακολουθούν τα ζώα και να ενημερώνουν τις αρχές.


Τονίζει μάλιστα ότι με αυτό τον τρόπο αποσόβησε το θάνατο εκατομμυρίων, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση μιας περιοχής της οποίας οι κάτοικοι δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στον Κινέζο ηγέτη δεν ενημερώθηκαν για σεισμό με αποτέλεσμα να πεθάνουν 255.000 άτομα.

«Αποκλείεται χιλιάδες σκυλιά να γαβγίζουν ταυτόχρονα και να μη γίνει σεισμός. Δεν έχει γίνει ποτέ» τονίζει ο Νίκος Γουλόπουλος.

Ο Ελληνας φυσιοδίφης επισημαίνει ακόμη ότι παράλληλα με τους σεισμούς έχουν αυξηθεί οι ηφαιστειακές εκρήξεις, η σκόνη και οι πλημμύρες, ενώ η μεγαλύτερη ανησυχία των επιστημόνων δεν είναι πια το ηφαίστειο της Σαντορίνης, αλλά οι περιοχές της Ινδονησίας και της Αλάσκα.

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος δεν είναι αν θα πληρώσει η Ελλάδα τα μνημόνια αυτός είναι ένας από τους δύο σοβαρότερους λόγους για τους οποίους προσπαθούν να εξοντώσουν τη Νότια Ευρώπη» υπογραμμίζει ο κ. Γουλόπουλος και συνεχίζει «Πιθανή έκρηξη από Ινδονησία ή Αλάσκα θα σκεπάσει για πέντε, δέκα χρόνια όλο τον ουρανό του πλανήτη, θα ξεραθούν οι γεωργικές καλλιέργειες, ένας λιμός θα εξοντώσει πέντε με έξι δισεκατομμύρια ανθρώπους και τα υπόλοιπα με κανιβαλισμό».

Αναφέρει, επίσης, ότι κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί με την έκρηξη της Θήρας, όταν ο ηφαιστειακός χειμώνας σκέπασε τη γη και έφερε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού και όχι το τσουνάμι όπως έχει επικρατήσει.

Ο Νίκος Γουλόπουλος καταλήγει αναφέροντας ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των κεραυνών έρχεται από το γαλαξία και τον Ηλια και τα σύννεφα είναι απλώς βολικοί αγωγοί ρεύματος, υποστηρίζοντας ότι η κίνηση των πλανητών έχει διαταράξει τη φυσική ροή του ρεύματος.

Αυτή η διαδικασία στέλνει λίγο παραπάνω ρεύμα σε όλους τους πλανήτες με αποτέλεσμα να έχουν διεγερθεί όλοι οι πλανήτες με τους Αμερικανούς να τρέμουν μήπως αυτό τινάξει στον αέρα όλο το ηλεκτρικό δίκτυο με αποτέλεσμα να υπάρξουν κλιμακωτές εκρήξεις και να μην μείνει τίποτα ζωντανό στον πλανήτη.

Μάλιστα, μια ημέρα πριν τον φονικό σεισμό στα νησιά του Σολομώντα ο κ. Γουλόπουλος έκανε λόγο για αύξηση σεισμών και ηφαιστειακών εκρήξεων στον Ειρηνικό τονίζοντας «Αυτή είναι μόνο η αρχή».



http://www.iefimerida.gr/




©www.visaltis.net

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ τον διαστημικό ηλεκτρισμό που αποδείχθηκε ότι διεγείρει το μάγμα* με τις ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ και από την Boeing, λέιζερ ασπίδες πλάσματος! https://youtu.be/ggxgv8-7M_0
*http://LaserEarthShield.info www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966

YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *