ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ (ΤΑΙΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Τις τελευταίες δεκαετίες ο άνθρωπος στον σύγχρονο πολιτισμό μας έχει διαμορφώσει μιαν αντίληψη για την οικολογική ευθύνη που έχει ως οντότητα που ανήκει στον φυσικό κόσμο και μόλις έχει αρχίσει να κατανοεί σε ποιό ποσοστό είμαστε ηλεκτρομαγνητικά διασυνδεδεμένοι με τον πλανήτη. Προς αυτήν την κατεύθυνση ως ανθρωπότητα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.
Oι αρχαίοι λαοί είτε αναγνώριζαν είτε δημιουργούσαν ειδικούς τόπους τους οποίους έβλεπαν ως ιερούς, ξεχωριστούς σε σχέση με τους υπολοίπους. Ήταν ένα φαινόμενο το οποίο συνέβαινε σε όλον τον κόσμο και οι ιεροί τόποι είχαν ιδιαίτερες μορφές, όπως βράχοι που εξήχαν από την Γη, σπήλαια, πηγές, δέντρα και κορυφές βουνών.

Σήμερα, εργασίες πάνω στον μαγνητισμό και την ραδιενέργεια έχουν αρχίσει να αποδίδουν πολύτιμη γνώση για το πως οι κτίστες των μνημείων κατάφεραν να τιθασσεύσουν ανεπαίσθητες φυσικές ενέργειες και για το πως μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε τα “όργανα” των λίθων αυτών, ώστε να συνδέσουμε την συνειδητότητά μας με τα ενεργειακά πεδία της Γης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο κεφάλαιο από το επερχόμενο βιβλίο του Αδριανού Μπεζούγλωφ «ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ».

ΕΡΕΥΝΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΖΟΝΑΜ 
ΙΔΕΑ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Visaltis Documentary -https://www.visaltis.net
All Rights Reserved©2020


©www.visaltis.net - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ). .

Σχόλια

YOUTUBE

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *