ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "VISALTIS",ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.!!

Κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες  η νέα Αγγλική έκδοση της παγκόσμιας διαφημιστικής καμπάνιας του Ε.Ο.Τ.με τίτλο Visit to Greece,Gods,Myths,Heroes στο οποίο, συμπεριλαμβάνονται πλάνα από βίντεο του Visaltis"Ξαναζωντανεύοντας ένα πανάρχαιο πατητήρι σταφυλιών",  και αφορούν το αρχαίο πατητήρι του Άβαντα Αλεξ/πολης(στο 29:43 και οι σχετικές ευχαριστίες από τον σκηνοθέτη )
Να θυμίσουμε πως το βίντεο αποτυπώνει την λειτουργία ενός αρχαίου ληνού στον οικισμό Άβαντα Αλεξ/πολης από την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία ΙΔΕΑ, την Ένωση Θρακών και την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ). Η επιλογή αυτή αποτελεί μία ξεχωριστή επιβράβευση για εμάς των προσπαθειών που κάνουμε για να προβάλουμε τις ξεχωριστές εικόνες της ελληνικής περιφέρειας.


Αυτή η αναφορά,έρχεται σαν επιστέγασμα και δικαίωση για όλη αυτή και προσπάθεια προβολής του πολιτισμού μας που γίνεται εδώ και μερικά χρόνια μέσα από την ιστοσελίδα μας,βασισμένη αποκλειστικά στο μεράκι και την αγάπη γι αυτό που κάνουμε,με την διάθεση ατέλειωτου προσωπικού χρόνου, με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουμε και και χωρίς καμιά υποστήριξη πέραν τη βοήθεια κάποιων καλών φίλων,και που δικαίως έχουν κατατάξει το visaltis.net σε ένα από τα καλύτερα ελληνικά μπλόγκς!

Ευχαριστούμε!
©www.visaltis.net

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΟΤ




Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Βισαλτη μας δουλευεις;Εγω δεν βλεπω να γινεται καμια αναφορα στην Ε.ΠΟ.Φ.Ε.
Ο χρήστης Αγγελος είπε…
Και τι να λεμε για την Ενωση Θρακων η οποια ειναι αυτη που ανακαλυψε και εκανε γνωστο το πατητηρι,και τοσα χρονια ο Ορφεας με τον Αγγελο αναβιωναν το πατημα των σταφιλιων χωρις να περνει κανεις χαμπαρι;Αλλα ξαφνικα εμφανιστηκατε ολοι εσεις με τα βιντεακια σας,το ιντερνετ,τις ΜΚΟ,τους συλλογους σας,να ασχολειστε με το πατητηρι και με τα ονοματα σας στο σποτακι.Για κοιταξτε τωρα τι γινεται με την δημοσιοτητα που δωσατε στο πατητηρι και οι εχθροι της ιστοριας μας ετοιμαζουν τους γκαζμαδες για να το καταστρεψουν. Τωρα θελω να σας δω πως θα το σωσετε; Φιλικα, Ερρωσθε...!
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Αγαπητέ φίλε προφανώς μπερδεύεσαι..Δημιουργήθηκε ένα βίντεο από τον Ε.Ο.Τ. χρησιμοποιώντας πλάνα από διάφορα βίντεο,τα οποία μπορεί να είναι από μια παραλία,ένα πανηγύρι,το πάτημα των σταφυλιών κλπ.Στο τέλος του βίντεο υπάρχουν απλά ευχαριστίες στους δημιουργούς τους.Τίποτε περισσότερο..Τι σχέση έχουν όλα αυτά, με το ποιος το ανακάλυψε ή ποιος πάτησε πρώτος σταφύλια εκεί.Φυσικά κάποιοι άνθρωποι το ανακάλυψαν και το αξιοποίησαν.Δεν διεκδικώ τίποτε.Απλά ένα βίντεο δημιούργησα,από το οποίο χρησιμοποιήθηκαν πλάνα στο εν λόγο βίντεο του ΕΟΤ.Και σίγουρα αν έγινε γνωστό το πατητήρι μέσω αυτού του βίντεο,αυτό τιμά και δικαιώνει τους ανθρώπους που το ανακάλυψαν.Τώρα αν εσένα σε χαλάει.τι να πω...Οι αναφορές στο βίντεο του ΕΟΤ γίνονται απλά σε αυτούς που δημιούργησαν τα πλάνα.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Πιστεύω να έγινα κατανοητός,και επιτέλους σταματήστε την γκρίνια και την εμπάθεια όλοι εσείς οι κατήγοροι του καναπέ,σε όσους καταφέρνουν κατι διαθέτοντας το προσωπικό τους χρόνο αφιλοκερδώς.
Ο χρήστης ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ; είπε…
Καλέ μου Βισάλτη, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι ακόμα για πάρα πολύ καιρό. Η ποιοτική δουλειά σου αποτελεί μια όαση στην μπλογκόσφαιρα.
Αυτό είναι γεγονός και δεν αλλάζει ούτε από τα σχόλια αναγνωστών, ούτε από την μή επαρκή προβολή των κόπων σου.
Καλή συνέχεια και σε παρακολουθούμε πάντα με ενδιαφέρον.
Πολλούς Πολίτικους χαιρετισμούς
Ο χρήστης Αγγελος είπε…
Βισαλτη σε σεβομαι και σε εκτιμω σαν μπλοκ αλλα θα απαιτουσα τον ιδιο σεβασμο και απο εσενα και οχι εκφρασεις του τυπου'κατηγοροι του καναπε'.Δεν γραφω στο μπλοκ σου πρωτη φορα και οπως ειπα εισαι ενα αξιολογο μπλοκ ομως πρεπει να δεχεσαι και την αλλη αποψη.Ωσο για το οτι 'τι δεν καταλαβαινεις;' φαινεται ειδη στην παρουσα αναρτηση που ΔΕΝ κανεις αναφορα στην ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΩΝ.
Ευχαριστω Ερρωσθε..!

Υ.Γ.Ωσο για το 'κατηγοροι του καναπε'ρωτα τους φιλους σου στην Αλεξ/πολη για το ποιος ειμαι.
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Αγαπητέ Άγγελε αν έμπαινες στον κόπο πριν κατηγορήσεις,να διαβάσεις την ανάρτηση,θα έβλεπες ότι λέει κάπου προς την μέση:"Να θυμίσουμε πως το βίντεο αποτυπώνει την λειτουργία ενός αρχαίου ληνού στον οικισμό Άβαντα Αλεξ/πολης από την Αστική μη Κερδοσκοπική εταιρία ΙΔΕΑ, και της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ)."Που συμπεριλαμβάνει δηλ.και την Ένωση Θρακών........

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και προσπαθώ ακόμη να καταλάβω τι σε ενόχλησε...
Ο χρήστης ΟΡΦΕΥΣ ΓΙΙΑΛΑΜΑΣ είπε…
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΙΣΑΛΤΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ.ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΩ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΣΜΟ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥ Ε.Ο.Τ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΚΕΤΟ ΒΙΣΑΛΤΗΣ. ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΩΣ ΘΡΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.
Ο χρήστης Aγγελος είπε…
Φιλε μου Βισαλτη δεν συνβαινει τιποτα, ολα ειναι καλα.Το μονο ισως που με ενοχλει ειναι οτι δεν αναγνωριζεται η ομαδα της ΕΝΩΣΗΣ ΘΡΑΚΩΝ η οποια ειναι κατι ξεχωριστο απο την Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Δεν θελω να κουρασω αλλο μ'αυτο το θεμα θα τα λεμε στα σχολια των επομενων αναρτησεων,συνεχισε ετσι,εισε ενα μπλοκ οπως εχω ξαναπει πολυ αξιολογο.Με φιλικους χαιρετισμους Αγγελος.
Ο χρήστης visaltis.net είπε…
Φίλε Άγγελε είχα την εντύπωση πως ΕΠΟΦΕ και Ενωση Θρακών δεν διαφορετικά πράγματα.Αν το πρόβλημα ήταν να αναφέρεται ξεχωριστά,τότε προσθέτω και την Ένωση Θρακών στην ανάρτηση.Δεν ψάχνει κανείς να προβληθεί μέσω του θέματος και το ζήτημα του ΕΟΤ που προέκυψε ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ευχαριστώ τον Ορφέα για το σχόλιο και χαιρετώ τον φίλο "ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ".
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *